verwaltung1_kasten.JPG

verwaltung2_kasten.JPG

Transformation and extension of the management area in Lohra.

As a central meeting point and core of the main building in Lohra, the administrative area was expanded during a reconstruction phase from March to April 2012.

Thanks to the modification of the adjoining former staff room, the existing office space could be transformed into in a large office providing a pleasant atmosphere, equipped with ten workstations. A welcoming reception area for visitors has been integrated. The design of the open space office and of the reception area was aligned to our newly developed Corporate Design.

In addition, a large office for the service administration and an office for the IT department were upgraded with the latest equipment.

The company HOF invests about € 150,000 in the total modification of the head office with the aim of making the business flow processes for the staff of HOF more positive and efficient.